Behandelingen

Jouw voeten in mijn handen

Voetbehandeling € 49,50

Je voeten kun je het best om de 6 à 8 weken laten verzorgen. Zo voorkom je ingroeiende teennagels, likdoorns of overmatig eelt. Je voelt je een stuk prettiger als je er goed verzorgt bijloopt.


Nagelverzorging € 33,00

Je nagels worden geknipt, gepolijst en schoongemaakt.


De eerste keer € 66,00

Tijdens je eerste bezoek neem ik een uitgebreide anamnese af. Ook vraag ik naar jouw medische achtergrond. Ik luister naar jouw zorgvraag, bekijk je voeten en breng deze in kaart. Wij bespreken het behandelplan en ik verzorg jouw voetbehandeling.


Ingegroeide/ingroeiende nagel € 33,00*

Om de acute pijn te verhelpen wordt je nagel drukvrij gelegd.


Likdoorn verwijderen € 33,00

Een likdoorn kan snel en pijnloos verwijderd worden. Het doet meer zeer als je ermee doorloopt. Om voor jezelf te bepalen of het niet om een wrat gaat, kun je de 'druk- en knijptest' doen. Als je op de plek drukt en je krijgt een pijnprikkel is het een likdoorn. Pak je die plek tussen je vingers,  je knijpt erin en je voelt een pijnscheut, dan is het over het algemeen een wrat. Ga dan naar de huisarts.


Gellak € 28,50

Altijd keurig kleurig in je slippers? Dan is gellak een uitkomst. Elke laag lak wordt onder een lamp uitgehard. Dat zorgt ervoor dat deze lak veel beter de kleur en glans behoudt. Gellak is alleen aansluitend op een Smart of Voetbehandeling te boeken.


*Draadbeugel +€ 25,00

*Composietbeugel +€ 30,00

*Nagelreconstructie +€ 35,00

*Orthese vanaf +€ 20,00